O nama

Usluge:

Istraživanje i analiza tržišta

Event management

.

Marketing

Mi smo studentska organizacija koja pruža usluge poslovnog savjetovanja u području marketinga i event managementa.

Prvi smo i, zasad, jedni certificirani Junior Enterprise iz Hrvatske, ali i ovog dijela Europe. U svoje članstvo primila nas je krovna zajednica JADE koja broji više od 330 studentskih organizacija, čiji ukupni prihod premašuje 20 milijuna eura godišnje.

Naša misija je spojiti tim kreativnih i inovativnih studenata koji će svojim predanim radom poboljšati poslovanje klijenata.

Djelujemo u sklopu Zagrebačke škole ekonomije i managementa na kojoj početkom svake akademske godine regrutiramo i selektiramo ambiciozne i kreativne studenate koji postaju dijelom našeg tima. Uspješno smo odradili 39 projekata za tvrtke na domaćem i inozemnom tržištu, potičući i međunarodnu suradnju sa drugim Junior Enterpriseima.

Naša udruga je veliki studentski korak prema uspješnoj poslovnoj karijeri. 

Radeći na izazovnim projektima za uspješne tvrtke imamo jedinstvenu priliku steći vrijedno radno iskustvo te stvoriti kontakte u poslovnoj zajednici. Jednako tako unaprijeđujemo svoje profesionalne i osobne vještine koje će nam zasigurno pomoći u tranziciji iz akademskog u poslovni svijetu.

Osnivač Nexta, Petar Butorac, odlučio se na osnivanje naše udruge nakon dolaska s razmjene s ESSEC Business School na kojoj je upoznao koncept Junior Enterprisea. Ambiciozni Petar nam je ostavio Next te danas radi u Amazonu u Španjolskoj. 

Junior Enterprise je neprofitna društvena organizacija koju vode isključivo studenti preddiplomskih i diplomskih studija. Junior Enterprise pruža usluge tvrtkama, institucijama, te društvu u cjelini pod vodstvom nastavnika i profesionalaca, a s ciljem stjecanja novih znanja i vještina za studente. JE su vrlo slični “pravim” tvrtkama s obzirom na to da poštuju pravila korporativnog upravljanja, te da su slične organizacijske strukture.

Glavna ideja JE-a je učenje kroz rad, odnosno da studenti sami tokom studija vode neprofitnu organizaciju poput prave tvrtke. JE-i nude veliki spektar raznih konzultantskih usluga, a u svezi sa svojim područjem studiranja. Junior poduzetnici nude tvrtkama praktičnu primjenu svoga znanja stečenu na najboljim fakultetima, te time stječu veliko iskustvo.ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pokret je krenuo 1967. u Francuskoj kada je osnovan prvi Junior Enterprise na poslovnoj školi ESSEC. Od tada, JE pokret se širio pa tako danas okuplja više od 280 organizacija iz 18 europskih zemalja. Također, važno je napomenuti kako JE pokret djeluje od samih početaka u Latinskoj Americi s posebnim naglaskom na Braziu. Gotovo sve najbolje europske poslovne škole imaju i podupiru Junior Enterprise organizacije pa tako JE djeluju u sklopu HEC-a, St. Gallena, ESSEC-a, Bocconija, ESADE-a, te mnogih drugih. Ove organizacije na europskoj razini ostvaruju dobit od preko 16 milijuna eura, a neke od njih samostalno dostižu prihod od preko milijuna. Nedavno se pokret počeo širiti i na druge kontinente pa tako nastaju prve Junior Enterprise organizacije u Sjevernoj Americi, te Africi.

Close Menu