NAŠ TIM

Lucia Kulušić

Predsjednica

Senior Consultant


 1. O meni

  Studentica sam druge godine ekonomije i managementa na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa i prvostupnica psihologije koju studiram na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te obnašam funkciju predsjednice Next JE. Iskustvo sam stekla na marketinškim projektima, naglasila bih nagrade za marketinške planove na kojima sam radila za L’Oreal Adriju i Coca-Colu HBC. Također, radila sam na projektima istraživanja tržišta u kojima sam primjenjivala neeksperimentalnu psihologijsku metodologiju.


 2. Kontakt

Lovorka Đurđević

International Manager

Senior Consultant


 1. O meni

  Studentica sam druge godine smjera ekonomija i managementa na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. Kroz razne projekte u NEXT-u stekla sam iskustvo u području istraživanja tržišta, organizacija radionica te spajanja klijenata s poslovnim partnerima. Ove godine preuzimam funkciju International Managera te se veselim budućim izazovima.


 2. Kontakt

Nikolina Jurjević

Tajnik

Senior Consultant


 1. O meni

  Studentica sam druge godine zagrebačke škole ekonomije i managementa i tajnica sam NEXT Junior Enterprisea. Do sada sam uspješno odradila projekte u kojima je naglasak bio na istraživanju i analizi tržišta, ali i dizajnu i marketingu. Uz NEXT obnašam i dužnosti asistenta u odjelu marketinga gdje radim na organizaciji događaja, prodaji te stranoj korespondenciji.


 2. Kontakt

Dorotea Purgar

Senior Consultant


 1. O meni

  Studentica sam druge godine smjera ekonomije i managementa na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa te dio tima Next Junior Enterprisea. Već na prvoj godini zaintrigiralo me predstavljanje studentske udruge Next JE te sam joj se odlučila priključiti. Posebno osjećam da sam tijekom rada u Next-u razvila svoje pregovaračke vještine. Naš tim opisala bih kao efikasan zato što svježe ideje nastale u uvijek opuštenoj i energičnoj radnoj atmosferi, nadopunjujemo znanjima stečenim na studiju kao i stručnim savjetima našeg dekana dr.sc. Đure Njavre i prodekana dr.sc. Gorana Oblakovića.


 2. Kontakt

Luka Lučić

Senior Consultant


 1. O meni

  Student sam druge godine ekonomije i managementa na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.
  Sudjelovao sam na poslovnim natjecanjima, te sam kroz projekte upoznat sa metodama istraživanja tržišta, kao i međunarodnom komunikacijom s partnerima.


 2. Kontakt

Mirna Tominac

Senior Consultant


 1. O meni

  Studentica sam treće godine Zagrebačke škole ekonomije i managementa. Uz ekonomiju, pažnju mi zaokuplja ICT tako da sam jedenaest mjeseci radila u Iskonu kao agent tehničke podrške. Svoju praksu, u trajanju od četiri mjeseca, obavila sam u knjigovodstvenom servisu. Trenutno, uz Next, radim kao demonstratorica iz ICT-a gdje studentima pojašnjavam zadatke iz MS Officea, Photoshopa, Corela i WordPressa. Na University Trading Tournamentu osvojila sam peto mjesto u ukupnom poretku i money manager certifikat za pozitivan prinos u sva četiri održana kruga.


 2. Kontakt