NAŠ TIM

Barbara Lichtberger

Barbara Lichtberger

Predsjednica

Senior Consultant


 1. O meni

  Studentica je druge godine ekonomije i menadžmenta na ZŠEM-u, a u NEXT-u obnaša dužnosti Predsjednice i Senior Consultanta. Sudjelovala je na projektima analize tržišta, obrade anketa i marketinškim zadacima. Pored bogatog iskustva u marketingu društvenih mreža, Barbara je upoznata i s poslovima vezanim uz računovodstvo i administraciju. Između ostalog, radila je u Vipnetu u odjelu Naplate potraživanja.


 2. Kontakt

Filip Bilić

Filip Bilić

International Manager, Tajnik

Senior Consultant


 1. O meni

  Student druge godine engleskog programa Poslovne matematike i ekonomije na ZŠEM-u sa znanjima iz područja proizvodnog inženjerstva. Na NEXT-ovim projektima bavi se statističkom obradom podataka i analizom raznih varijabli u istraživanjima tržišta. U NEXT Junior Enterprise-u obnaša ulogu Senior Consultanta u odjelu prodaje.


 2. Kontakt

Ivan Stazić Jurišić

Senior Consultant


 1. O meni

  Iako je student treće godine ekonomije i menadžmenta na ZŠEM-u, iza njega je nekoliko godina rada u području Marketinga, Prodaje i Poslovne administracije. Bogato iskustvo stekao je radeći u marketinškim i promocijskim agencijama (Masterplan, Promoteka), u Europa Press Holdingu te radeći u odjelu Marketinga na ZŠEM-u. U NEXT-u radi na poziciji Senior Consultanta.


 2. Kontakt

Ivan Stazić Jurišić

Patricia Ahola

Senior Consultant


 1. O meni

  Studentica druge godine ekonomije i managementa na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa. U NEXT-u je na poziciji Senior Consultanta te radi na poslovnom razvoju. Iskustvo je stekla na projektima istrazivanja trzista, marketinga i poslovnog savjetovanja. Osim u NEXT-u Patricia radi i u uredu za marketing gdje se bavi prodajom, uređivanjem društvenih mreža te pomaže pri organizaciji evenata fakulteta.


 2. Kontakt

Patricia Ahola