Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Već deset godina, Zagrebačka škola ekonomije i managementa obrazuje buduće hrvatske poslovne lidere, ekonomske stručnjake i inovativne poduzetnike. S više od tisuću diplomanata, oko 100 predavača te 1200 studenata, ZŠEM je najveća privatna ustanova za visoko obrazovanje u Hrvatskoj. AACSB akreditacija, stečena 2013. godine uvrstila je ZŠEM u zajednicu pet posto (5%) najkvalitetnijih poslovnih škola u cijelome svijetu. Sama akreditacija predstavlja potvrdu pozicije ZŠEM-a kao vodeće poslovne škole u Hrvatskoj.

Kao jedina poslovna škola u Hrvatskoj s Career centrom, uredom zaduženim za pomaganje prilikom pronalaska zaposlenja, aktivno pomažemo našim studentima kako bi se pripremili za tržište rada. ZŠEM je jedina poslovna škola u regiji koja ima uspostavljenu suradnju sa stotinjak poslovnih škola i ekonomskih fakulteta diljem svijeta.

Stoga, ponosni smo što je ZŠEM prepoznao ovu inicijativu, te nam dao potporu kako bismo pokrenuli prvi Junior Enterprise u ovom djelu Europe. NEXT je izvrsna poveznica veza između studenata i poslovnog svijeta, te naše studente priprema za buduće izazove.